Mucka av Rolf Almström

MuckaNummer: 573
Titel:
Mucka
Författare: Rolf Almström
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 1996
ISBN: 91-1-951072-1
Betyg: 2 av 5


Om boken:

Människor som är vana att ställa till bråk uppträder mycket märkligt när de ska vara diskreta. Det gäller Robert, författare på dekis, och Tommy, inbrottstjuv i division tre. De rymmer från riksanstalten i Norrköping och ska bara följas åt till Stockholm. Framför allt ska de ligga lågt, just därför går det snett redan från början och snart har de inte bara polisen, utan också en hämndlysten advokat och en ökänd våldsverkare i hälarna. Deras flykt genom ett vintergrått Sverige blir som en tidsinställd bomb som när som helst kan brisera.

Min åsikt:
Små stycken är fängslande men sen blir man förvirrad och förstår inte vad som händer.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar