Labyrint – vägen in av Karin Pasche

Nummer: 7859
Titel: Labyrint – vägen in
Författare: Karin Pasche
Förlag: Hoi
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-7697-025-6
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Hoi förlag!

Bokens första mening:
Alla moment han utförde denna morgon skulle vara för sista gången.

Om boken:
Hur är det att ständigt tvivla på vad som är verkligt och vad som är illusion?

Julia vaknar upp på sjukhuset efter en hjärninflammation som har orsakat minnesförluster. Hennes händer är hårt lindade i bandage och läkaren berättar att hon har försökt gräva sig ut genom väggen i sin lägenhet, två decimeter från dörrhandtaget. Det enda hon kommer ihåg är att hon har gått efter en okänd man genom en labyrint av korridorer. Julia blir friskförklarad av sjukvården men upptäcker att något är fruktansvärt fel: hon ser inte längre verkligheten som tidigare.

I en rörig tid av hallucinationer leds hon till Job – en gatupredikant som mässar om Guds upplysta stig inför besvärade cafégäster. Han intresserar sig genast för Julia, och det visar sig snabbt att han inte är den enda.

Jake har lämnat sitt framgångsfulla liv för att ta reda på sanningen om sin far Eric – en stenrik amerikansk matematiker och affärsman – som för tre år sedan försvann spårlöst. Jakes oförmåga att släppa taget om det förflutna gör att han slutligen står inför samma öde som sin far.

Julia, Job och Jake är tre personer som ena dagen bara har bokstaven J i förnamnet gemensamt, och några veckor senare är de för evigt sammanlänkade i universum.

Labyrint – vägen in är första delen i en serie.

Min åsikt:
Spännande, mystisk & lysande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Labyrint – vägen in av Karin Pasche“

  1. […] åsikt om tidigare böcker i serien: Labyrint – Vägen in (del […]

Lämna ett svar