Ensamma tillsammans av Jörgen Löwenfeldt

Nummer: 7904
Titel: Ensamma tillsammans
Författare: Jörgen Löwenfeldt
Förlag: United Stories
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-7611-733-0
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från Jörgen Löwenfeldt!

Bokens första mening:
Jag ser att hon ser att jag inte är som de andra.

Om boken:
”Ensamma tillsammans” är en tidlös berättelse om ett par i gränslandet mellan nyfunnen vänskap och nyvunnen kärlek. Är det möjligt att bli förälskad i en person man nästan inte vet någonting om? Den frågan är central i denna kärlekshistoria med många oväntade vändningar om två personer som försöker lita på sina egna känslor, trots osäkerheten om huruvida de kan lita på varandra eller ej.

Min åsikt:
En stark, lysande & välskriven debut!

Vald till månadens bok i februari 2017.

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, AdlibrisCdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

2 svar till “Ensamma tillsammans av Jörgen Löwenfeldt“

  1. […] 23 dec • NT Kultur: Han undersöker dem som knäckt koden 29 dec • P4 Stockholm: Med Cassandra Alm 5 jan • Recension av Gustav Nilsonne, KI-forskare 7 jan • P1 Kultur: Författaren Jörgen Löwenfeldt möter läsarna på sociala medier 9 jan • P4 Östergötland: Jörgen Löwenfeldt – från instagramnoveller till bok 13 jan • NVP: Mötte läsarna på sociala medier – innan boksläpp 16 jan • NT Kultur, recension: Begåvad debutroman 7 feb • Recension av bokbloggen Jennies boklista (5 av 5!) […]

  2. […] you know wines 9 feb • Recension på Katarina Hjälmhedens bokblogg 7 feb • Recension av bokbloggen Jennies boklista (5 av 5!) 16 jan • NT Kultur, recension: Begåvad debutroman 13 jan • NVP: Mötte läsarna på sociala […]

Lämna ett svar