Strawberry Fields med Jenny av Patric Eghammer

Nummer: 8088
Titel: Strawberry Fields med Jenny
Författare: Patric Eghammer
Förlag: Dikt & Verklighet
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-639-2799-7
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Patric Eghammer!

Bokens första mening:
– Ska vi dansa?

Om boken:
Jonatan ”Lennon” Lennartsson är tolv år. Han bor i det lilla brukssamhället Olofström. Han älskar Beatles, spelar elgitarr i rockbandet Stålbaggarna och drömmer om att bli ihop med en tjej. En dag blir han verkligen ihop med en tjej. Men i stället för att ta tag i den skrämmande verkligheten och närma sig henne på riktigt, uppfinner han en ny, snällare, plats, Strawberry Fields. Där behöver man inte vara rädd för att göra bort sig. Där är ingenting verkligt och ingenting att vara rädd för. Frågan är om man kan stanna där för alltid.

Min åsikt:
Rolig, charmig & gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, AdlibrisCdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Kommentera