Nummer: 8028
Titel: Jag vet inte vad som händer
Författare: Anna Norlin
Förlag: No Publishing
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-983671-0-2
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från No Publishing!

Bokens första mening:
Huden på mammas händer är tunn,nästan genomskinlig, och fingrarna är krokiga och brutna av reumatism.

Om boken:
Marias mamma Elsa har blivit dement. Hon ringer allt oftare, ställer förvirrade frågor och pratar osammanhängande. Ensam i lägenheten hankar hon sig fram. Nyss har hon klarat allt själv, haft många vänner och ett rikt socialt liv.

Så drabbar en stroke. Elsa hamnar i rullstol och får flytta till institutionsboende. Med ens förändras allt. Elsas värld slås sönder, det känns som att hamna i ett fängelse. Maria går bredvid, kämpar för att skapa trygghet i kaos. Samtidigt kryper tankar om livets skörhet och det egna åldrandet närmare.

Min åsikt:
Gripande, stark & vackert skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, AdlibrisCdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone