Nummer: 8172
Titel: Lilla Sticka i landet Lycka
Författare: Martin Widmark
Illustratör: Emilia Dziubak
Förlag: Bonnier Carlsen
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-638-8453-5
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
– Nu måste du sova, säger Julia och puffar till kudden under Daniels huvud.

Om boken:
En kväll när Daniel ska sova så berättar tant Julia en fantastisk berättelse: När hon var en liten och ledsen flicka som saknade sin bror, så råkade hon styra sin kälke in under en gran och for nedför en lång tunnel av is och landade med en duns i landet Lycka. Här träffar hon på de mest fantastiska figurer som Herr Jacobi – en skalbagge i frack och fluga som döper henne till Lilla Sticka, den girige Krabban som samlar på pärlor och inte minst återser hon och räddar sin bror.

Min åsikt:
Fin, rolig & vackert illustrerad!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, AdlibrisCdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone