Nummer: 8201
Titel: Ung kvinna saknad
Originalets titel: Local Girl Missing
Författare: Claire Douglas
Översättare: Carla Wiberg
Förlag: LB
Utgivningsår: 2016/2017
ISBN: 978-91-8844-719-7
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Det är strax efter lunch en gråtrist eftermiddag som jag till sist får veta att du är död.

Om boken:
En natt för tjugo år sedan försvann Sophie Coller. Hon lämnade ingenting efter sig, förutom en ensam sneaker på den gamla piren och ett stort tomrum i hjärtat på sin bästa vän Francesca. Nu har en kropp hittats, och Francesca dras tillbaka till den kuststad som hon så länge försökt glömma. Kanske kommer sanningen om vad som hände Sophie till sist att komma fram. Ändå börjar Francesca önska att hon inte hade återvänt.
Vart hon än vänder sig möter hon spöken ur sitt förflutna. Samma gamla ansikten, samma tillhåll, som i hennes ungdom. Men om någon vet vad som faktiskt hände Sophie den där kvällen måste hon ändå få veta. Det är bara det att den sortens avslöjanden kan kosta en allt man håller kärt: familj, psykisk hälsa, till och med livet…

Min åsikt:
Spännande, läskig & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, AdlibrisCdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone