Vem är Skuggan? av Lotta Sundin

Nummer: 8141
Titel: Vem är Skuggan?
Författare: Lotta Sundin
Förlag: Idus
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-7577-482-4
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Idus förlag!

Bokens första mening:
”Jag går ut”, ropade Tuva från hallen.

Om boken:
Alla i Tuvas klass pratar om Skuggan, superhjälten som åker omkring på sin skateboard och räddar människor som har råkat illa ut. Men vem är Skuggan egentligen? Ingen har sett mer än en svartklädd figur som försvinner bort i mörkret. Kvinnan som blev överfallen i parken påstår att Skuggan är en tjej, men så kan det väl knappast vara?

Tuva bryr sig inte om vad de andra säger. Ingen av dem förstår henne ändå. Men så en dag börjar Julia i klassen och av någon anledning verkar hon vilja bli Tuvas vän. Det är både fantastiskt och ovant, men också rätt krångligt när man har mycket att dölja.

Ålder 9-12 år.

Min åsikt:
Stark, gripande & rolig!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, AdlibrisCdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Vem är Skuggan? av Lotta Sundin“

  1. […] Första boken heter Vem är skuggan? […]

Lämna ett svar