Ett långt spår av blod av Mason Cross

Nummer: 8238
Titel: Ett långt spår av blod
Originalets titel: The Killing Season
Författare: Mason Cross
Översättare: Gabriel Setterborg
Förlag: Modernista
Utgivningsår: 2014/2017
ISBN: 978-91-7701-575-8
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Till att börja med heter jag inte Carter Blake.

Om boken:
När Caleb Wardell, den ökände Krypskytten från Chicago, rymmer från death-row två veckor före sin avrättning vänder sig FBI till Carter Blake. Han är en man med en unik förmåga att spår upp personer som inte vill bli hittade, och en person som Wardell dessutom är bekant med sedan tidigare.
Tillsammans med Elaine Banner – en ambitiös FBI-agent som förenar livet som singelmamma med en alltmer framgångsrik karriär – måste Carter spåra Wardell, som nu förflyttar sig över USA och dödar till synes slumpmässigt.
Men Carter och Elaine finner sig snart vara åskådare mer än aktörer i fallet. Och medan de desperat försöker förstå sig på en man som dödar av ren lust, uppdagar de ett virrvarr av lögner och korruption som ska skaka om hela landet.

Ett långt spår av blod är första boken om Carter Blake.

Min åsikt:
Spännande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, AdlibrisCdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Ett långt spår av blod av Mason Cross“

  1. […] åsikt om första boken i serien: Ett långt spår av blod (del […]

Kommentera