Min bästa väns fru av Peo Bengtsson

Nummer: 8224
Titel: Min bästa väns fru
Författare: Peo Bengtsson
Förlag: Lavender lit
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-87879-24-1
Betyg: 5 av 5

Bokens första mening:
De trötta sommarflugorna har inte en chans att överleva kollisionen när vi kommer farande med bilen på motorvägen i hundratjugo kilometer i timmen.

Om boken:
Jag älskar henne.
En del av mig kan inte be om ursäkt för det.
Vi får undersöka hur mycket vänskapen tål.
Du är min bästa vän.
Men jag älskar henne också.

Svante, Cecilia och deras två döttrar är på väg till bästa vännerna Henning och Karens sommarstuga på Österlen. Där ska de som vanligt tillbringa en av sommarens hetaste semesterveckor och låta sina stadsbarn få njuta av livet på landet. Men redan första kvällen ställs allt på sin spets när Henning och Karen ber Svante att bli spermadonator, eftersom Henning inte kan ge Karen det hon längtar efter. Samtliga relationer sätts på prov och en förödande hemlighet som får dramatiska följder rivs upp.

Min åsikt:
Lysande, gripande & vackert skriven!

Vald till månadens bok i maj 2017.

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, AdlibrisCdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar