Nummer: 8299
Titel: Elddöpt
Författare: Filip Alexanderson
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-1-307310-1
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Bilen stod i mörkret med tända lyktor.

Om boken:
Jonas Hellemyr hålls gömd i fängelse för att undkomma Tribunalens mördare, en grupp som leds av hans egen far. Han har upptäckt att han är en av de dolda ? individer med märkliga förmågor gömda mitt ibland oss.

Systrarna Signe och Liv blir 1856 vittnen till Tribunalens dåd. Genom deras livsöden speglas hur de dolda påverkat Sveriges historia, och hjälpt och stjälpt mänskligheten i krig och katastrofer fram till i dag. Men nu hotar Tribuna­lens samvetslösa medicinska experiment att åter sätta världen i brand. Och det blir Jonas uppgift att hindra dem i denna mörka thriller som får oss att se på omvärlden med nya ögon.

Elddöpt är uppföljaren till Förstfödd.

Min åsikt:
Spännande, fängslande & läskig!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, AdlibrisCdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone