Nummer: 8297
Titel: Mörk handel
Originalets titel: A Dark Trade
Författare: Mary Hooper
Översättare: Nike Bengtzelius
Förlag: Argasso
Utgivningsår: 2016/2017
ISBN: 978-91-87667-75-6
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Jag kunde inte undgå att flämta till när mrs Parkins och jag kom fram till Villa Rose, huset där jag skulle arbeta som kökspiga.

Om boken:
Gina är glad över sin nya tjänst som kökspiga på Villa Rose. Det är ingen dans på rosor, förstås, men betydligt bättre än livet på barnhemmet. Åtminstone tills husets unge herre får syn på Gina. Från och med då är Villa Rose inte längre den trygga plats hon hoppades på.

Ensam på Londons gator är det bäst för en ung flicka att inte väcka någon uppmärksamhet, så Gina förvandlas till George. Hennes nya identitet leder henne till ett nytt jobb, men överallt omkring henne pågår ljusskygga affärer – och snart snubblar hon över en riktigt skum verksamhet…

Min åsikt:
Spännande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, AdlibrisCdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone