Slaktaren i Highgate av Tony Parsons

Nummer: 8216
Titel: Slaktaren i Highgate
Originalets titel: The Slaughter Man
Författare: Tony Parsons
Översättare: Gabriel Setterborg
Förlag: Bokfabriken
Utgivningsår: 2015/2017
ISBN: 978-91-76293-94-2
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Bokfabriken!

Bokens första mening:
Faderns skrik väcker pojken.

Om boken:
På nyårsdagen hittas en familj brutalt mördad i sin villa i ett välbevakat bostadsområde i norra London. Men en familjemedlem saknas det yngsta barnet. Mordvapnet visar sig vara en pistol som används för att bedöva djur före slakt. Detta leder kriminalinspektören Max Wolfe till en dammig hörna tillägnad seriemördaren Slaktaren i Scotland Yards ökända museum tillägnat seriemördare.

Men Slaktaren har avtjänat sitt straff och är nu gammal och dödssjuk. Kan han verkligen vara inblandad, eller är dådet en grotesk hyllning genomförd av en beundrare? Och var finns det försvunna barnet? I Max Wolfes jakt på svaren upptäcker han att även de lyckligaste familjer har mörka hemligheter…

Slaktaren i Highgate är andra boken om kriminalinspektören Max Wolfe.

Min åsikt:
Läskig, spännande & välskriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, AdlibrisCdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar