Nummer: 8293
Titel: Jag fann dig
Originalets titel: I Found You
Författare: Lisa Jewell
Översättare: Sanna Hellberg
Förlag: Printz publishing
Utgivningsår: 2016/2017
ISBN: 978-91-88261-69-4
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Alice Lake bor i en stuga vid havet.

Om boken:
I East Yorkshire hittar den ensamstående mamman Alice en man på stranden utanför hennes hus. Han har inget namn, ingen jacka och ingen aning om hur han kommit dit. Utan att tänka sig för ordentligt bjuder hon in honom till sitt hem.

I Surrey inser tjugoettåriga Lily att hennes man har försvunnit. De har endast varit gifta i tre veckor och när han en dag inte kommer hem från jobbet känner hon sig fast i ett nytt land där hon inte känner någon. Och när hon inte tror att något kan bli värre meddelar polisen henne att hennes man aldrig ens har existerat.

Min åsikt:
Spännande, gripande & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, AdlibrisCdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone