Manglade dukar och vikta servetter av Ewa Klingberg

Nummer: 8244
Titel: Manglade dukar och vikta servetter
Författare: Ewa Klingberg
Förlag: Historiska media
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-7545-471-9
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Historiska media!

Bokens första mening:
Felicia tittade ut över parkeringen.

Om boken:
Utan att riktigt förstå hur det gick till så har Felicia blivit med hus. Inte en vanlig villa, utan en stor fastighet med hyresgäster som nu är hennes ansvar. En av lägenheterna ska hon inreda till sig själv.

När Felicia möter den attraktive antikhandlaren Jonathan som vill fylla hennes bostad med tidstypiska möbler vänds hennes liv upp och ned. Felicia tar tacksamt emot inredningshjälp från Jonathan, men vad varken Felicia eller Jonathan känner till är att en av möblerna döljer en gammal hemlighet… Denna hemlighet leder till Nanny, en ung kvinna som arbetar som piga i ett välbemedlat hem i Karlskrona år 1851.

Ensamheten blir plötsligt ett virrvarr av nya bekantskaper, de gamla murriga väggarna får nytt liv och Felicias sårade hjärta tinar upp. Men hur ska hon hantera en kärlek som är omöjlig redan från början?

Min åsikt:
Charmig, gripande & underbar!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, AdlibrisCdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

3 svar till “Manglade dukar och vikta servetter av Ewa Klingberg“

  1. […] Min åsikt om första boken: Manglade dukar och vikta servetter […]

  2. […] åsikt om tidigare böcker i serien: Manglade dukar och vikta servetter (del 1) & Lånat silver och krossat glas (del […]

  3. […] åsikt om tidigare böcker i serien: Manglade dukar och vikta servetter (1), Lånat silver och krossat glas (2), Vaxade juveler och brända hjärtan (3) & Sprucket […]

Lämna ett svar