Väktarna av Cecilia E. Ajanovic

Nummer: 8468
Titel: Väktarna
Författare: Cecilia E. Ajanovic
Förlag: BoD
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-7699-407-8
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Jag tittade med avsmak ut genom bilfönstret.

Om boken:
Efter faderns död flyttar 18-åriga Nova Sommelius och hennes mamma till den lilla orten Månkarbo, i Uppland, där de inte känner någon.

I Månkarbos täta skogar stöter hon på den farlige men oemotståndlige Vincent Weller. Medlemmarna i familjen Weller är omtalade på orten för att vara skumma och hålla sig för sig själva. Mysteriet kring familjen väcker Novas nyfikenhet. Trots att alla varningsklockor ringer när hon närmar sig Vincent Weller känner hon en närmast vansinnig besatthet i hans närhet.

Hemligheten familjen Weller bär på visar sig dock vara långt mörkare och farligare än något Nova kunnat föreställa sig. Men när sanningen om familjen kommer fram är Nova alltför involverad i Vincent Wellers liv för att kunna dra sig ur.

Min åsikt:
Spännande, fängslande & intressant!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, AdlibrisCdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Kommentera