Alex av Pierre Lemaitre

Nummer: 8371
Titel: Alex
Originalets titel: Alex
Författare: Pierre Lemaitre
Översättare: Cecilia Franklin
Förlag: Sekwa
Utgivningsår: 2011/2017
ISBN: 978-91-87648-77-9
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Alex älskar det.

Om boken:
Alex Prévost blir brutalt överfallen på öppen gata och inkastad i en vit skåpbil. Hennes kidnappare lämnar henne naken i en bur upphängd flera meter över marken i en övergiven fabriksbyggnad. Dagarna går och tiden börjar rinna ut. Blir det hungern, törsten eller råttorna som gör slut på Alex först? Förutom ett osäkert ögonvittne har kommissarie Camille Verhoeven inte ett enda spår att gå på. Ingen identitet på offret, ingen saknad och ingen misstänkt. Men i takt med att han långsamt lyckas nysta upp den unga kvinnans exceptionella historia, blir det allt tydligare för Camille att det inte är något vanligt offer han letar efter. Att rädda Alex liv är snart det minsta av kommissariens bekymmer…

Min åsikt:
Läskig, mörk & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, AdlibrisCdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Kommentera