Chloe Snows dagbok: mitt värsta år av Emma Chastain

Nummer: 8388
Titel: Chloe Snows dagbok: mitt värsta år
Originalets titel: Chloe Snow
Författare: Emma Chastain
Översättare: Maria Marchner
Förlag: B Wahlströms
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-32-17975-4
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Mamma är borta.

Om boken:
Fjortonåriga Chloe Snow står inför det läskigaste året i sitt liv. Hon har precis börjat high school, hennes mamma har fått för sig att flytta till Mexiko, och hennes största informationskälla till hur killar egentligen funkar är Google.

Men hon får snart mycket värre saker än så att oroa sig för. Det visar sig att hennes nya flirt, Mac, redan har en flickvän: superpopulära Sienna som är så snygg att hon inte ens behöver eyeliner. Så när deras flirt läcker ut är katastrofen ett faktum, och hennes mamma som brukar ge så bra råd verkar inte kunna prata om annat än den heta mexikanska tjurfäktaren hon träffat. Om inte Chloe på egen hand lyckas stoppa den här utvecklingen, kommer det här året garanterat att bli det värsta någonsin.

Min åsikt:
Fin, gripande & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Chloe Snows dagbok: mitt värsta år av Emma Chastain“

  1. […] åsikt om tidigare böcker i serien: Mitt värsta år (del […]

Lämna ett svar