Nummer: 8399
Titel: Besynnerliga berättelser
Originalets titel: Tales of the Peculiar
Författare: Ransom Riggs
Illustratör: Andrew Davidson
Översättare: Jan Risheden
Förlag: Rabén & Sjögren
Utgivningsår: 2016/2017
ISBN: 978-91-29-70417-4
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
De besynnerliga i byn Swampmuck, eller Mockträsk som den kunde ha hetat om det varit här, levde ett mycket enkelt liv.

Om boken:
Kära läsare,
Den bok som du håller i din hand är endast avsedd att ses av besynnerliga ögon. Om det skulle falla sig så att du inte tillhör de förunderligas skara med andra ord, om du inte ibland råkar sväva ur sängen mitt i natten för att du har glömt att förtöja dig vid madrassen, drabbas av att eldslågor slår upp ur dina handflator vid olämpliga tillfällen eller tuggar din mat med munnen som du har i nacken så vill jag be dig att genast lägga tillbaka den här boken där du hittade den och glömma att det här någonsin har hänt. Var inte orolig, du kommer inte att missa någonting. Jag är övertygad om att du bara skulle tycka att de här historierna är konstiga, oroväckande och inte alls i din smak. Och dessutom har du inget med dem att göra.

Min åsikt:
Spännande & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone