De förlorade av Henrik Fexeus

Nummer: 8336
Titel: De förlorade
Författare: Henrik Fexeus
Förlag: Rabén & Sjögren
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-29-69711-7
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Rabén & Sjögren!

Bokens första mening:
Han frös.

Om boken:
Ky studerade hålet. Det var ungefär femtio centimeter brett och sträckte sig nästan en meter upp. Hon drog ett djupt andetag, klev upp på sängen och sträckte försiktigt in vänsterbenet. Hon hasade över kanten och var inne. Det blev mörkt. Och hon kände en omedelbar våg av panik skölja över sig.

När Ky av misstag slår upp ett hål i väggen i sitt rum hittar hon något som aldrig var menat för henne. Något som kommer förändra henne liv för alltid. Samtidigt, i en annan del av Stockholm börjar Adam tvivla på sitt förstånd när verkligheten omformar sig framför hans ögon. Är det någon som skämtar med honom eller håller han faktiskt på att bli galen på riktigt?

En silvergrå bil som följer varje steg han tar. Män vars ansikten ständigt är höljda i dunkel. Underjordiska tunnlar där det är svårt att andas men lätt att gå vilse.

Ky och Adams vägar korsas och de dras in i ett äventyr, ett klaustrofobiskt sådant, som ställer frågor vad sanning och verklighet är. Är världen som vi känner den bara en illusion?

De förlorade är första boken i Den sista illusionen.

Min åsikt:
Spännande & fängslande men ostabil!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “De förlorade av Henrik Fexeus“

  1. […] åsikt om tidigare böcker i serien: De förlorade (1) & De ihåliga […]

Lämna ett svar