Du känner mig så väl av David Levitahn & Nina LaCour

Nummer: 8444
Titel: Du känner mig så väl
Originalets titel: You Know Me Well
Författare: David Levitahn & Nina LaCour
Översättare: Helena Hansson
Förlag: Modernista
Utgivningsår: 2016/2017
ISBN: 978-91-7701-672-4
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Just nu tror mina föräldrar att jag sover i soffan hemma hos min bästa kompis Ryan, tryggt nerbäddad i villaförortens tystnad.

Om boken:
Mark och Kate har gått i samma klass i ett helt år, men har ändå aldrig pratat med varandra – tills de en kväll råkar springa på varandra på stan. Det är Pride-festival och Mark har lämnat tryggheten i den lugna förorten för att bege sig ut i den glittrande stadsnatten. Kate har precis missat chansen att träffa den person som hon på avstånd är förälskad i. Och Mark är samtidigt kär i sin bästa vän Ryan.
Mark och Kate vet ännu inte hur nära de ska komma att stå varandra, hur stark deras vänskap ska bli – en vänskap större än någon annan.

Min åsikt:
Gripande, stark & fin!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar