Nummer: 8379
Titel: Tamika och medicinmannens arv
Författare: Anna Nilsson Spets
Förlag: Vombat
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-86589-56-1
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Vombat!

Bokens första mening:
Tanzania är ett land i östra Afrika.

Om boken:
Tamika är 14 år och lever ensam med sin morfar medicinmannen Mganga. Tamika vill inte gå i sin morfars fotspår. Han vill bli tingatingamålare. Tamika vet inte vilka som är hans föräldrar, och hans morfar vill inte berätta. När den store Mganga dör lämnar han efter sig skrivna brev som skall ge Tamika svar på alla hans frågor. Tamika skall söka sitt ursprung i den stora staden hos dem som skyr solen, på platsen där människor inte är större än myror.

Min åsikt:
Vacker, gripande & spännande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone