Det finns alltid förlåtelse av Anne B. Ragde

Nummer: 8487
Titel: Det finns alltid förlåtelse
Originalets titel: Alltid tilgivelse
Författare: Anne B. Ragde
Översättare: Margareta Järnebrand
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2016/2017
ISBN: 978-91-37-14986-8
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Det var alldeles tyst ute i korridoren

Om boken:
Tre år har gått sedan Torunn svek släkten och lämnade gården Neshov utanför Trondheim som nu står och förfaller. Farbrodern Erlend och hans älskade Krumme har blivit småbarnsföräldrar och lever ett gott liv i Köpenhamn – pengar saknas inte och barnen få all den kvalitetstid de behöver. Den andre farbrodern, begravningsentreprenören Margido, har hittat tillbaka till Gud men plågas av grubblerier och de nya tiderna i branschen. Tiden har sprungit ifrån honom. Torunn själv har fyllt fyrtio och står på nytt inför ett vägval i livet. Vart ska hon ta vägen härnäst? Kan hon återvända till Neshov trots sitt svek?

Vila på gröna ängar är fjärde delen om syskonen Neshov.

Min åsikt:
Gripande, fängslande & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar