Allt det du måste av Sylvia Lidén Nordlund

Nummer: 8431
Titel: Allt det du måste
Författare: Sylvia Lidén Nordlund
Förlag: Siljans måsar
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-88097-53-8
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Sylvia Lidén Nordlund!

Bokens första mening:
Min mage rör sig i obekväma inre dallringar.

Om boken:
Mia fyller snart fyrtio och lever ett vanligt liv, men ett liv som behöver förändras. Hennes höga ambitioner gör att hon kommit på kant med en äldre kollega på förskolan där de arbetar. Försåtlig mobbning och utfrysning tar vid och trappas snart upp. Chefen är ung och ny och har svårt att hantera situationen.

Mias vånda och ångest växer; över arbetssituationen, över tonårsdottern som har svårt att finna sig tillrätta i sin nya skola och över maken som mest har fokus på sig själv och sitt arbete. Prövningarna tvingar Mia att stanna upp och se över allt hon tror att hon måste. Serena, väninnan och ljuspunkten, ger henne en matlagningskurs och en bok i present. Mannen Mia möter på kursen och visdomsorden hon hittar i boken, blir ögonöppnare som för henne till en punkt där det inte längre finns någon återvändo till hennes gamla liv.

Min åsikt:
Stark, gripande & insiktsfull!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Allt det du måste av Sylvia Lidén Nordlund“

  1. […] Om du bara vågar är fortsättning på Allt du bara måste. […]

Lämna ett svar