Byvalla 1 av Karin Janson

Nummer: 8533
Titel: Byvalla 1
Författare: Karin Janson
Förlag: Storytel pocket
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-88597-05-2
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Lennart svängde ut på grusvägen och petade i treans växel på flakmoppen.

Om boken:
Varför är det så svårt att hitta kärleken? Hanna driver en frisörsalong i Byvalla, ett litet samhälle som många flyttar ifrån. Kunderna sinar och Hanna vet inte hur hon ska få det att gå runt. Lika svårt är det att hitta någon vettig person att dejta, det vimlar inte direkt av intressanta ungkarlar i byn. Dessutom har Hanna svårt att släppa det som hände med hennes ex, trots att det var många år sedan. Man ska lämna det gamla bakom sig säger folk, men det är inte alltid så lätt som det låter.

En dag dyker byns skvallergubbe Lennart upp i salongen och berättar att hans granne Micke ska vara med i nästa säsong av den populära tv-serien Kärlek på gården. Genast börjar det pratas och spekuleras bland byborna, en del är skeptiska och fördomsfulla, men framför allt är folk nyfikna på storstadsfolket som ska invadera samhället under sommaren.

När tv-teamet anländer möts stad och landsbygd pa ett uppfriskande, men inte alltid friktionsfritt, sätt. Lugnet på landet byts mot liv och rörelse och Hanna får nya och oväntade vänner. Samtidigt verkar motgångarna staplas framför henne och det förflutna spökar. Det blir en minst sagt omvälvande sommar för alla inblandade.

Min åsikt:
Härlig, underhållande & gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Byvalla 1 av Karin Janson“

  1. […] åsikt om tidigare böcker i serien: Byvalla 1 (del 1) & Tillbaka till Byvalla (del […]

Lämna ett svar