Zelda 5 – täckning saknas av Lina Neidestam

Nummer: 8705
Titel: Zelda 5 – täckning saknas
Författare: Lina Neidestam
Förlag: Kartago
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-75151-20-5
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
…Nicolai…

Om boken:
Zelda saknar täckning, på betalkortet, bostadsmarknaden och kärlekskontot. Men framförallt i mobilen, för i farsans källare på landet finns varken wifi eller 3G. I denna den femte boken om Zelda har Stockholm återigen spottat ut den ambitiösa mediefeministen och hon lägger om strategin i ett mögligt pannrum hos sin sjukskrivne far, söker tröst i ett ekokollektiv hos höggravida kompisen Karma och far till Värmland med kompisgänget. Där går hon vilse bland konspirationsteoretiska vildmän, övervintrade raggare, snåriga rödvinsdiskussioner och djupa skogar. Innanför tullarna kan ingen höra en skrika men i urskogen ekar nu Zeldas häxvrål.

Min åsikt:
Rolig, härlig & fantastisk!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Kommentera