Heden av Petrus Dahlin

Nummer: 9009
Titel: Heden
Författare: Petrus Dahlin
Förlag: Rabén & Sjögren
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-29-70413-6
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
En del säger att en olycka sällan kommer ensam.

Om boken:
Månfare, Tuva och Vilda är Skogens systrar. Sen de var små har de levt ensamma ute i skogen, sovit i övergivna hus, i jordkällare och i vindskydd. De har jagat, ätit växter och stulit mat för att slippa svälta. Hela tiden rädda att bli upptäckta, tillfångatagna och placerade i fosterhem.
Men Månfare är inget barn längre, hon är tonåring nu och hon undrar hur resten av deras liv kommer att bli. Ska de alltid leva på flykt, utan någon fast punkt i tillvaron? Hur länge ska hon orka ta hand om sina systrar? Och ska de någonsin få chansen att hämnas på föräldrarna, som lämnade dem att dö i skogen.

Heden är fjärde boken i Skogens systrar.

Min åsikt:
Spännande & läskig!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Kommentera