Krypens drottning av M G Leonard

Nummer: 8675
Titel: Krypens drottning
Originalets titel: Beetle Queen
Författare: M G Leonard
Översättare: Jan Risheden
Förlag: Opal
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-7299-902-2
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Det hördes en försiktig knackning på dörren.

Om boken:
Efter att äntligen hittat sin pappa vid liv stöter Darkus och hans vänner Bertolt och Virginia på nya problem. Hans pappa verkar ha gått över till Lucretia Cutters sida. Och hon i sin tur verkar ha något riktigt hemskt i kikaren. Darkus pappa förbjuder dem att undersöka saken vilket gör dem än mer nyfikna. En försvunnen laboratorieassistent och en förgiftad vetenskapsman får dem att inse att det är fara på riktigt och att de har ont om tid. De måste försöka kontakta Novak, Lucretias dotter, och be henne om hjälp. Alla ledtrådar pekar mot den stora filmgalan i Los Angeles. De misstänker att Lucretia Cutter kommer att göra något fasansfullt där och lyckas med farbror Max hjälp att ta sig dit. Med sig har de sina skalbaggar som är till god hjälp, men vad Lucretia Cutter har i kikaren är värre än vad de någonsin kunnat föreställa sig.

Krypens drottning är andra boken i serien Kryp.

Min åsikt:
Spännande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar