Det är för sent att vilja hoppa av av Stephanie Tromly

Nummer: 8588
Titel: Det är för sent att vilja hoppa av
Originalets titel: Trouble Makes a Comback
Författare: Stephanie Tromly
Översättare: Ylva Stålmarck
Förlag: Vox
Utgivningsår: 2016/2017
ISBN: 978-91-8866-502-7
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Vox by Opal!

Bokens första mening:
Jag tror inte på lyckliga slut.

Om boken:
Digby har varit borta i flera månader och Zoe börjar äntligen finna sig tillrätta i livet i River Heights. Hon har fått kompisar och en pojkvän och har inte varit inblandad i vare sig inbrott, droghärvor eller hot om att bli sprängd i luften. Men det varar inte länge. En dag står Digby utanför hennes dörr som om ingenting har hänt. Han bryr sig varken om Zoes förvåning över att han är tillbaka, eller hennes pojkvän Austins svartsjuka. Och kyssen som Zoe grubblat på ända sen han åkte verkar han ha glömt. Så hon bestämmer sig för att inte ha något med honom att göra, utan fortsätta med sitt nya problemfria liv. Men just det är inte lätt när Digby är i närheten.

Det är för sent att vilja hoppa av är uppföljare på Det är dags att inte freaka ut.

Min åsikt:
Gripande, härlig & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar