Nummer: 8708
Titel: Wursten och veganen
Författare: Åsa Asptjärn
Förlag: Bonnier Carlsen
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-638-9412-1
Betyg: 5 av 5

Bokens första mening:
Jag heter Wursten och är tolv år.

Om boken:
Bodil kallas Wursten för hon älskade korv när hon var liten. Det är sommarlovet efter sexan nu. Det är sommarlovet då det står klart för alla, inklusive Wursten, att det är slut mellan henne och Veronika, bästisen sedan de var fyra år. Veronika har gått vidare från hemliga klubbar och serietidningar till pms-känningar och Elias gäng på utomhusbadet.

Några gator bort i området flyttar veganen Diana in. Och nu börjar det hända grejer. Inte alldeles väntat för Wursten befinner hon sig snart nog i skogen, mitt i natten, i färd med att gräva ner stöldgods. Tillsammans med Diana har hon genomfört sin första politiska aktion.

Min åsikt:
Rolig, fantastisk & gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone