Stora stygga vargen av Nele Neuhaus

Nummer: 8759
Titel: Stora stygga vargen
Originalets titel: Böser Wolf
Författare: Nele Neuhaus
Översättare: Manne Svensson
Förlag: Albert Bonniers
Utgivningsår: 2012/2017
ISBN: 978-91-0-017333-3
Betyg: 5 av 5

Bokens första mening:
Han ställde ner matkassen och lade varorna i det lilla kylskåpet.

Om boken:
En het junidag hittas liket efter en sextonårig flicka i floden Main utanför Frankfurt. Hon har blivit mördad och kroppen bär spår av brutal misshandel. Och ingen saknar henne. Flera veckor efter det makabra fyndet står Pia Kirchhoff och Oliver von Bodenstein fortfarande rådlösa i sökandet efter hennes identitet.

Så landar ett nytt fall på deras bord. En populär tv-programledare har attackerats och låsts in i bagageluckan på sin bil. Hon har nyligen arbetat på ett reportage om en hemlighetsfull organisation, med medlemmar från samhällets allra högsta skikt. Medan Pia och Oliver gräver djupare i fallet flätas det oväntat samman med den anonyma flickan vid flodkanten, och blottar en fruktansvärd hemlighet som kommer dem obehagligt nära.

Stora stygga vargen är andra boken om Pia Kirchhoff och Oliver von Bodenstein.

Min åsikt:
Spännande, omskakande & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Kommentera