Smugglaren av Jan-Erik Fjell

Nummer: 8617
Titel: Smugglaren
Originalets titel: Skyggerom
Författare: Jan-Erik Fjell
Översättare: Sandra Rath
Förlag: HarperCollins Nordic
Utgivningsår: 2012/2017
ISBN: 978-91-509-2839-6
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från HarperCollins Nordic!

Bokens första mening:
Han hade sett det som fanns innanför nu.

Om boken:
Det är snart jul och den småkriminelle Bernandas från Litauen kör in i Norge med en förseglad last, på uppdrag av den ryske gangsterbossen Doskino. Men kontakten som ska ta emot lasten dyker aldrig upp där de stämt träff, vid en avlägsen stuga utanför Fredrikstad. När Bernandas inser vad det är för last han smugglat över gränsen grips han av panik. Dagen efter hittas den äldre läraren Viggo Holm brutalt knivmördad i sitt hem i Sarpsborg, och det visar sig att han var Bernardas kontakt. En motvillig Anton Brekke får fallet, och medan han börjar följa spåren kämpar Bernardas desperat för att ta sig ur fällan han fastnat i – strandad i ett främmande land med polisen på ena sidan och sin uppdragsgivare på den andra.

Smugglaren är andra boken om Anton Brekke.

Del 1 är Angivaren.

Min åsikt:
Fängslande, spännande & skickligt skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar