Mica – dotter av Solfolket av Anders Jacobsson

Nummer: 9006
Titel: Mica – dotter av Solfolket
Författare: Anders Jacobsson
Förlag: Mörkesdottir
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-7599-105-4
Betyg: 2 av 5

Bokens första mening:
”Emeshel!”

Om boken:
Mica Kroon är nitton år och går sista året på gymnasiet. Hon är duktig i skolan, är stark och självständig och har flyt i livet. Tills hon en dag, under ett anfall av smärta, upptäcker något som förändrar allt hon känner till. En parallell, mörk och äventyrlig värld öppnar sig och vänder upp och ner på hennes liv.

Inget eller ingen är vad det verkat vara, vare sig hon själv, barndomskompisen Saga, pojkvännen Petrus eller föräldrarna. En skoningslös kamp mellan mörker och ljus tar sin början, samtidigt som Mica envist försöker hålla fast vid sitt gamla liv. Det hon upptäckt kommer att ändra hennes liv för alltid och hon tvingas inse att hon har en viktig roll att fylla i striden som pågår mellan gott och ont.

Mica – dotter av Solfolket är första boken ur Solfolkskrönikan.

Min åsikt:
Spännande men ostabil!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar