Bad Reputation – År noll av Eva Rosengren

Nummer: 8642
Titel: Bad Reputation – År noll
Författare: Eva Rosengren
Förlag: Belletrist publishing
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-983456-2-9
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Eva Rosengren!

Bokens första mening:
Om sju sekunder börjar det.

Om boken:
Som Frankensteins monster. Simone står äntligen på scen och sjunger igen och hon känner hur alla kroppsdelar börjar kommunicera och får liv. Efter en personlig systemkollaps flyr Simone till föräldrahemmet på västkusten och startar om sitt liv. Året när hon fyller femtio ska bli hennes År Noll. Snart har hon både öppnat mindlessness-anstalt för utsjasat stadsfolk och återförenat sitt gamla punkband. Men det där bubblet i blodet från ungdomen – går det att återproducera eller har det för evigt pyst ut som kolsyran i en avslagen läsk?

Min åsikt:
Härlig, stark & gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar