Nummer: 8791
Titel: Tannie Marias stora utmaning
Originalets titel: The Satanic Mechanic
Författare: Sally Andrew
Översättare: Maria Gahne
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2016/2017
ISBN: 978-91-1-307777-2
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Har du någonsin längtat efter något riktigt, riktigt mycket?

Om boken:
Samfolkets ledare i Karoo, Slimkat Kabbo, har fått ett pris på sitt huvud sedan han vunnit en viktig seger i en domstol över ett gruvbolag och fått bushmännens rätt till sitt eget land fastslagen. När Slimkat mördas försöker Ladismiths egen kriminalkommissarie Henk Kannemeyer förgäves hindra sin älskade Tannie Maria från att bli inblandad i mordutredningen. Men Tannie M. är redan igång med egna spaningar.
Henk och Tannie M. har problem i samlivet så Maria går med i en grupp för personer som lider av posttraumatisk stressyndrom. När en av deltagarna mördas, menar Maria att det finns ett samband mellan de båda morden. Sagt och gjort, hon bakar en venustårta för att få mördaren att avslöja sig…

Tannie Marias stora utmaning är andra boken om Tannie Marie.

Min åsikt:
Spännande, charmig & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone