Hundens första år av Charlotte Swanstein

Nummer: 8656
Titel: Hundens första år
Författare: Charlotte Swanstein
Förlag: Bokfabriken
Utgivningsår: 1998/2017
ISBN: 978-91-76294-3
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Bokfabriken!

Bokens första mening:
Som Lexis uppfödare har jag blivit ombedd att ge min berättelse om Lexis tillkomst och hennes första åtta veckor hos mig.

Om boken:
Under hundens första år grundläggs större delen av dess beteende, liksom dess roll i flocken. Det gäller att följa valpens utveckling för att inte missa viktiga förändringar. Genom ett mjukt handlag i kombination med inlärning och träning vid rätt tid, kan vi få valpen att växa till en trygg och stabil individ, och bli den trevliga följeslagare vi önskar. Valpen lär sig hela tiden då den är tillsammans med oss, och inte bara i det vi anser vara träningssituationer.

Ansvaret för att samspelet mellan hund och människa ska fungera på ett bra sätt vilar på oss hundägare.

Hundens första år är en handbok för alla hundägare som vill lära känna sin valp och förstå dess beteende bättre. Här finns väl underbyggda råd och tips om hundens utveckling och de problem som kan uppstå under den viktiga valptiden.

Min åsikt:
Lärorik, intressant & lättläst!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar