Nummer: 8812
Titel: Mysteriet på Örnklippan
Författare: Kristina Ohlsson
Förlag: Lilla Piratförlaget
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-88279-66-8
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Ingen av dem hade trott att de skulle rymma hemifrån.

Om boken:
Bonnie och Charles är på rymmen och gömmer sig i Skuggviken. Där bor Bonnies mormor, högt uppe på en klippa intill en gammal fyr. Barnen förstår snabbt att Skuggviken ruvar på mörka hemligheter. En pojke har försvunnit och går inte att hitta. I byn viskas det om en förfärlig legend – om den huvudlöse Hämnaren som aldrig får ro. Och en natt ser Bonnie fyren blinka, trots att mormor säger att den inte använts på över hundra år. Barnen bestämmer sig för att försöka lösa mysteriet med fyren och den försvunne pojken. Men klarar sig verkligen Bonnie och Charles på egen hand? Vem i Skuggviken kan de lita på?

Min åsikt:
Spännande, fängslande & läskig!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone