Nummer: 8793
Titel: Camille
Originalets titel: Sacrifices
Författare: Pierre Lemaitre
Översättare: Sofia Nordin Fischer
Förlag: Sekwa
Utgivningsår: 2012/2017
ISBN: 978-91-87648-82-3
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
En händelse måste betraktas som avgörande om den innebär att hela ens liv sätts ur balans.

Om boken:
Anne Forestier befinner sig på fel plats vid fel tidpunkt när hon råkar bevittna ett inbrott hos en juvelerare på Champs-Élysées. Hon blir skjuten tre gånger, slagen till nästan oigenkännlighet och hamnar hjälplös i en sjukhussäng medan hennes förövare försvinner iväg på fri fot. Lycklig att hon ens överlevt har hon ingen aning om att hennes förövare inte gett upp på långa vägar. Hon har bara en sak som är i hennes favör en partner som kommer att bryta alla regler för att skydda kvinnan han älskar: Kommissarie Camille Verhoeven.

Min åsikt:
Spännande, fängslande & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone