Nummer: 8657
Titel: Fyrtiosjunde våningen
Författare: Ina Ekegård
Förlag: Idus
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-7577-583-8
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Idus förlag!

Bokens första mening:
Vi är på väg in med en ung man som har förlorat stora mängder blod.

Om boken:
Eric Meijer har äntligen hittat rätt i livet. Efter de tunga åren är han omtyckt, harmonisk och kär. En dag erbjuds han en plats i dokusåpan Fyrtiosjunde våningen. Teveproducenterna har plockat från succéshower som Big Brother och Paradise Hotel och sedan skruvat till konceptet ytterligare. Det som till en början var en kul grej får efter hand en allt beskare bismak. Eric finner sig själv i ett inferno av bekräftelsekickar, lögner och offentlig förödmjukelse. Till slut är hörnet han målat in sig i så trångt att han inte längre ser någon väg tillbaka.

Min åsikt:
Spännande, obehaglig & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone