Nummer: 8813
Titel: Hjärtat stannar sist
Originalets titel: The Heart Goes Last
Författare: Margaret Atwood
Översättare: Inger Johansson
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2015/2017
ISBN: 978-91-1-307377-4
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Att sova i bilen är trångt.

Om boken:
Stan och Charmaine är ett ungt par som drabbats av arbetslöshet och personlig konkurs mitt under den nationella ekonomiska krisen. När de får ett erbjudande om att delta i ett projekt i grindsamhället Consilience ser det ut som alla deras problem är lösta. Om de skriver under ett livstidskontrakt kommer de att få både arbete och bostad – åtminstone sex månader om året. Varannan månad i Consilience måste nämligen den ena halvan av invånarna avlösa den andra halvan i fängelset Positron.

Min åsikt:
Skruvad, lysande & välskriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone