Nummer: 8816
Titel: Fislandet
Författare: Cecilia Forss
Illustratör: Anna Ileby
Förlag: Rabén & Sjögren
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-29-70200-2
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Den här berättelsen utspelar sig i en stad.

Om boken:
Märta går i första klass och hon är väldigt intresserad av fisar. Ja, du läste rätt, av pruttar! Hur kan de låta så roligt? Varför är en fis tystare än en prutt? Och hur kommer det sig att vissa pruttar luktar så mycket medan andra inte luktar alls?

Märta är så intresserad att hon till och med har ett fiskontor där hon samlar på fisar i olika burkar. Det är liksom hennes hobby. Men en dag är olyckan framme och mamma och pappa bestämmer att Märta måste sluta med sitt fissamlande. Vad ska hon göra nu?

Min åsikt:
Rolig, charmig & tänkvärd!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone