Projektet av Britt-Marie Mattsson

Nummer: 8821
Titel: Projektet
Författare: Britt-Marie Mattsson
Förlag: Piratförlaget
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-642-0522-3
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Peter vaknade med en obehaglig känsla av att han låg hopkrupen i en smal säng intill ett dragigt fönster som varken gick att öppna eller stänga ordentligt.

Om boken:
Han har byggt hela sin karriär på att inte synas, samtidigt som han tagit sig upp till de högsta höjderna inom svensk politik. Inte ens hans hustru och två barn vet riktigt vad han gör. Till och med hans namn, Peter Carlsson, är skapat för att vara omärkligt. Nu står han inför det oundvikliga: att själv träda ut i strålkastarskenet och ta makten den makt som han med skrupelfria metoder och mot högt konsultarvode tidigare serverat åt andra.

Det stora Projektet är avslutat. Projektet som omformade ett av Sveriges största partier och gav dem regeringsmakten. Nu har oppositionen tagit över. Men Peter Carlsson ligger steget före med erfarenheter och kunskaper från det senaste amerikanska valet överrumplar han både sitt eget parti och de politiska motståndarna. Allt för att nå den yttersta toppen. Statsministerposten.

Min åsikt:
Underhållande, skrämmande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar