Nummer: 8826
Titel: Slugger
Författare: Martin Holmén
Förlag: Albert Bonniers
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-0-014561-3
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Vägglössen trivs i värmen.

Om boken:
Stockholm 1936. Harry ”Kvisten” Kvist var en gång en lovande mellanviktsboxare men arbetar nu som indrivare. När hans vän, prästen Gabrielsson, hittas brutalt mördad vid altaret i Katarina kyrka på Södermalm verkar polisen inte anstränga sig för att lösa fallet.

Samtidigt som Stockholms kriminella strider om stadens malmar dras Kvisten in i en härva som har kopplingar ända ner till Tyskland. Ett Tyskland där nazismen kastar sin långa skugga över ett instabilt Europa.

Slugger är tredje boken om Harry Kvist.

Min åsikt:
Spännande, fängslande & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone