Allt eller inget av Simona Ahrnstedt

Nummer: 8774
Titel: Allt eller inget
Författare: Simona Ahrnstedt
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-37-15067-3
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Forum!

Bokens första mening:
”Det är för att jag är en duktig flicka”, sa Lexia Vikander.

Om boken:
Lexia Vikander är copywriter på en reklambyrå och älskar sitt arbete. Ändå känns det som om hon inte riktigt passar in. I reklamvärlden är alla kvinnor pinnsmala och kalorifixerade. Alla utom hon. Dessutom är det stökigt på jobbet. En ny ägare har tagit över, och ryktet säger att många ska få sparken.

För att trösta sig sitter Lexia i en bar och dricker alldeles för många rosa drinkar. Ingen flirtar med henne, och hon känner sig misslyckad. Men plötsligt sitter han bredvid henne, den snyggaste man hon kan tänka sig.

Adam Nylund är en hård man. Han är värstingen från förorten som blev vd och är känd för sin hänsynslösa stil. Han har kommit till Stockholm för att rensa upp på bolagets nyinköpta reklambyra. Egentligen fokuserar han enbart på arbete, men kvinnan på barstolen intill väcker hans intresse. I alla fall tills hon fyllekysser honom och sedan kräks på hans skor.

På måndag morgon möts de igen. Lexia och hennes nya chef: Adam.

Min åsikt:
Underhållande, stark & välskriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Föregående

Ester Karlsson med K av Olséni & Hansen

Nästa

Landsförrädaren av David Baldacci

  1. Är väldigt sugen på att läsa Simona Ahrnstedts böcker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén