Nummer: 8898
Titel: Greatest Hits
Originalets titel: Greatest Hits
Författare: Laura Barnett
Översättare: Emö Malmberg
Förlag: LB
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-8844-741-8
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Dagen har börjat långsamt och varsamt, den har smygande vaknat till liv.

Om boken:
Det är över ett decennium sedan Cass Wheeler, en populär brittisk singer-songwriter, släppte sitt senaste album; tio år sedan den tragedi som drev henne till sammanbrott och gjorde att hon helt försvann från musikscenen något som ledde till utdragna spekulationer bland hennes fans.
Men nu befinner sig Cass återigen i studion. Hennes uppgift är att välja ut sexton av de många hundra låtar hon skrivit sedan tonåren till ett samlingsalbum: ett arbete som framkallar starka minnen och tillbakablickar över de vägar hennes liv tagit. Från barndomens plågsamma minnen, till mötet med Ivor, musiken, festerna, lyckan över dottern Anna, och vidare mot det stora sammanbrottet.

Min åsikt:
Stark, gripande & vackert skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone