Sanningen om Audrey Wilde av Eve Chase

Nummer: 8915
Titel: Sanningen om Audrey Wilde
Originalets titel: The Vanishing of Audrey Wilde
Författare: Eve Chase
Översättare: Helen Ljungmark
Förlag: Printz publishing
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-77710-05-9
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Ingen av oss klarar att röra vid hans bälte, så fasansfullt intimt.

Om boken:
När femtonåriga Margot och hennes tre systrar kommer till Applecote Manor i juni 1959 förväntar de sig en stillsam engelsk sommar på landet. Istället finner de att deras faster och farbror fortfarande inte rest sig efter tragedin fem år tidigare: när dottern Audrey försvann.
Medan systrarna splittras av nya spänningar när två stiliga grannpojkar uppvaktar dem, märker Margot att hon mer och mer dras in i livet Audrey lämnade efter sig. Och när en het sommardag tar en dödlig vändning måste flickorna enas kring ett otänkbart val, eller slitas isär för alltid.

Över femtio år senare förälskar sig Jessie i Appelcote Manor, och övertalar sin man att det är den perfekta platsen för deras barn att växa upp. Men huset har en kuslig historia, och omgärdas av märkliga rykten…

Min åsikt:
Gripande, fängslande & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar