Nummer: 8807
Titel: Gavran Gammelkorp
Författare: Ulrika Grenegård
Förlag: Eneida
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-983545-1-5
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Eneida förlag!

Bokens första mening:
Bortom bergen, invid tjärnen, dit inte någon går, bland höga träd och myrar, bland mo och snår.

Om boken:
Bortom bergen, långt in i skogen bor Gavran Gammelkorp. Dagarna kommer och går och de är rätt lika varandra tycker Gavran där han sitter ensam i sitt bo högt uppe bland träden. Men en mörk natt smyger en skugga förbi och lägger något utanför boet…

Gavran Gammelkorp är en berättelse på rim om sorg och ensamhet; om lycka och glädje. Det är en saga för barn och vuxna i alla åldrar och lämpar sig särskilt för högläsning. Boken passar även för samtal och diskussion i barngrupper kring livets stora frågor.

Min åsikt:
Gripande, tänkvärd & fin!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone