Loppet av Catrine Tollström

Nummer: 8831
Titel: Loppet
Författare: Catrine Tollström
Förlag: HarperCollins Nordic
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-509-2836-5
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Catrine Tollström!

Bokens första mening:
Kanske har hela livet varit en färd för att komma till denna punkt, denna främmande del av världen och till det ögonblick som ska äga rum i morgon.

Om boken:
En av segerfavoriterna kommer att dö under Vasaloppet…

Skidåkarna står beredda och när som helst går startskottet för årets största skidevenemang. Vad de inte vet är att det har framförts dödshot mot en av dem. Den grävande journalisten Åse Nordenskiöld känner till hoten och ger sig ut i spåret för att bevaka vad som sker.

Åses sambo, kameramannen Tim, blir en av det första som förstår att något har hänt ? den segertippade vitryssen Bogdan Matvejich Ivanov syns inte längre i bild. Ett intensivt sökande inleds och inom kort gör polisen fynd som tyder på att han har blivit kallblodigt avrättad. Mitt i kaoset upptäcker Tim att också Åse är försvunnen.

Inte långt därifrån tvingas Åse fly för sitt liv. Någon vill till varje pris hindra henne från att berätta vad hon vet. Samtidigt pekar polisens spår allt tydligare mot en misstänkt – Åse Nordenskiöld.

Min åsikt:
Läskig, fängslande & gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar