Nummer: 9018
Titel: Inkräktaren
Författare: Katarina Butovitsch
Förlag: Type & tell
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-7739-326-9
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
När jag kom hem stod datorn påslagen på skrivbordet i hallen.

Om boken:
Inkräktaren – en roman handlar om utsatthet, besatthet och längtan efter en likasinnad. Det är också en historia om det obehagliga och oförklarliga som tar sig in i våra mest privata vrår utan att vi kan stoppa det.

Det börjar med småsaker som man knappt märker, men efter ett tag går det inte att bortförklara. Det är någon som tar sig in i ditt hem när du inte är där, och som dessutom vill att du ska veta det. Du har dina misstankar, men om de inte stämmer, vem är det då? Och vad är Inkräktaren egentligen ute efter?

Min åsikt:
Spännande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone