Författare till yrket av Haruki Murakami

Nummer: 9040
Titel: Författare till yrket
Originalets titel: Shokugyou to shite no shousetsuka
Författare: Haruki Murakami
Översättare: Eiko & Yukiko Duke
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2015/2017
ISBN: 978-91-1-307562-4
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Om jag skulle säga att jag tänkte diskutera romanen vore det att riskera att redan från början vidga ämnet alldeles för mycket, därför tänker jag inleda med att resonera lite kring författaren i stället.

Om boken:
När jag får frågor från unga människor undrar de ofta vad som krävs för att bli författare vilken sorts utbildning, vilka erfarenheter. Samma fråga ställs oavsett var i världen jag befinner mig.

När jag ser dessa unga människor, som vill ha råd för att lära sig, så kan jag inte bara säga: jag har inte den blekaste. Därför har jag försökt att närma mig frågan för att på så sätt komma på ett bra sätt att besvara den.

Här är mitt svar.

Min åsikt:
Tänkvärd, intressant & lättläst!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar